GRATIS verzending in Nederland en België

Bestelling en levering

 

Verzending & levering

123ledlight neemt de grootst mogelijke zorg in acht bij de afhandeling van uw bestelling. We leveren uw bestelling op tijd af en we houden u op de hoogte van de status. Hierbij gaan we uit van de adresgegevens zoals die door u, onze klant, zijn aangeleverd en doen we natuurlijk ons best om de bestelling op tijd en volgens de verwachting bij u af te laten leveren.

 

Levertijd en verzendkosten

123ledlight verzendt zo snel mogelijk uw bestellingen. Bestellingen die op een werkdag voor 12:00 geplaatst worden, worden nog diezelfde dag ingepakt en verzonden, mits het product op voorraad is. Wij zullen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling, en ons uiterste best doen hem zo snel en nauwkeurig mogelijk uit te leveren. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. 

 

Niet direct leverbaar?

Als een product na het plaatsen van de bestelling niet direct leverbaar blijkt te zijn, stellen we u hiervan op de hoogte. We zorgen dan dat de bestelling zo snel mogelijk alsnog wordt afgeleverd. Hierbij hanteren wij een termijn van maximaal 30 dagen na het plaatsen van de bestelling om het product alsnog bij u af te leveren. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de levering van uw bestelling, houden we u hiervan op de hoogte en zorgen we ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk alsnog wordt afgeleverd. In dat geval kunt u er voor kiezen om te wachten tot het product weer leverbaar is, of om de bestelling te annuleren. In dat geval heeft u recht op een volledige vergoeding van de kosten van de bestelling.

Indien het product niet meer leverbaar blijkt te zijn na plaatsing van de bestelling stellen we u zo snel mogelijk op de hoogte en heeft u recht op een volledige vergoeding van de kosten van de bestelling.

 

Bestelling annuleren

Als u er voor kiest om de bestelling te annuleren, heeft 123ledlight 30 dagen vanaf de annulering om u terug te betalen. Indien het product onbestelbaar blijkt te zijn zal 123ledlight zich inzetten om een vervangend product aan te bieden, en daar duidelijk met u over communiceren.

 

GRATIS bezorging
Niet goed geld terug
14 dagen bedenktijd
Veilig & vertrouwd betalen